תתפלאו אבל ישנן אינספור דרכים לאכלול את הפיצה לשכם. צוות ביג אפל פיצה יצא לבדוק מהם הדרכים הנפוצות ביותר עד הביזאריות ביותר לאכול פיצה. לא תאמינו מה מצאנו!
כן כן, לא כולנו אוהבים לטרוף את הפיצה בבת אחת. ישנם אוהבי פיצות שבינינו שאוהבים להתענג על כל ביס ולאכול "תוסף תוסף" מהפיצה. להם אנו קוראים "האספנים" – קודם כל אוכלים את תוספות הפיצה ורק לאחר מכן נגשים לאכילת הפיצה עצמה. מי יודע.. החיים עוד יכולים להפתיע 🙂
אנו חייבים להודות, אנחנו מאוד אוהבים תוספות חריפות לפיצה שלנו אך תמיד יהיו הנועזים שיפלפלו את הצורה לפיצה שלהם. אם חשבתם שפלפלים חריפים עושים את העבודה, "המלהיטים" יוסיפו גם רוטב טבסקו בשפע ותבלינים חריפים אם יש. למה לא? לבריאות!
רבים מאתנו חושבים שאכילת פיצה עם סכין ומזלג זה BIG NO NO"", אבל לאלו מכם שלא אוהבים ללכלך את הידיים או מעדיפים לא להחזיק פיצה לוהטת ביד, הסכין והמזלג מהווים פתרון מצוין. אם אתם במסעדה יוקרתית או סתם בפיצרייה אך רוצים להרשים את הבחור ליד, זו בהחלט הדרך הקלאסית (וגם המוזרה) ביותר לאכול את הפיצה שלכם. Bon Appétit !
בדיוק כמו הקרב בידוע בין הקשה לרך בלחם, גם בפיצה מדובר בשני עולמות נפרדים. מי שבדרך כלל אוהב את הרך בלחם יאהב את החלק הרך בפיצה וההפך. אז כן, גם בפיצה אוהבי הקשה שבלחם יעדיפו (באופן אירוני ביותר) לאכול קודם את החלק הקשה של הפיצה – ורק לאחר מכן לגשת אל החלק הרך והעסיסי שלה.
טיפוס המסנדווץ' יהיה לרוב הטיפוס שאוהב להכניס הכל לסנדוויץ' – אבל הכל (מניסיון!). למרות שהרבה מאתנו לא מבינים את ההיגיון שבהכנסת כל תוספות הפיצה לפנים הפיצה, טיפוס המסנווץ' מוצא דרך זו כדרך היעילה וגם הטעימה ביותר עבורו. מי אנחנו שנשפוט?:)
ולבסוף, טיפוס המוסיף- לא משנה מה יש על הפיצה, תמיד יהיו את אלו שאוהבים הכל ובשפע. אנחנו בעד! אם זה תוספות של גבינות מסוגים שונים, טונה, תירס, פטריות, דגים – על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!
אם חשבתם שאפשרויות החוויות הקולינריות של הפיצה מוגבלות- טעות בידיכם! עם אינספור טעמים ותוספות בסניף ביג אפל פיצה באילת ולא פחות חשוב מכך, מגוון אפשרויות מקוריות לאכילת הפיצה – אין שאלה מדוע הפיצה היא המאכל הפופולרי ביותר בעולם!